mkdnews.com
Жената со две вагини роди здрави близначки
Лорен Котер (34) е родена со диделфија на матката, ретка состојба во која жената се раѓа со две матки, две грла на матката и, во нејзиниот случај, со две вагини. Лекарите ѝ прогнозирале дека нема д…