mkdnews.com
Во Волино денеска изнаредени еден куп знамиња со сонцето од Кутлеш
Во непокорно Волино денеска блеска сонцето од Кутлеш. Инаку таму вчера се случуваше вистинска драма. Според информации на Алфа, жители на селото Волино од општина Дебрца, биле приведени на фудбалск…