mkdnews.com
Полицаец си ги убил децата и се самоубил, сопругата се бори за живот
Холандската полиција соопшти дека во градот Дордехт дошло до пукање во семејна куќа , при што се убиени три лица. Полицијата објави и дека едно лице е тешко повредено. Според медиумите , околу 17.…