mkdnews.com
Палмер: Уверен сум дека Северна Македонија наскоро ќе влезе во НАТО
Специјалниот пратеник на САД за Западен Балкан Метју Палмер изјави дека е уверен оти Северна Македонија наскоро ќе стане 30 членка на НАТО. „Останаа извесен број членки кои треба да го ратификуваат…