mkdnews.com
Николоски од Брисел: Mакедонските граѓани да не бидат казнети заради Заев
Во рамки на посетата на Брисел и на Парламентарното Собрание на Европската Народна Партија остваривме бројни средби, пред се со раководството на ЕПП, со претседателот на Жозеф Дол кои што ги информ…