mkdnews.com
Кралицата го одобри законот со кој се спречува Брегзит без договор
Британската кралица Елизабета Втора даде конечно одобрение на законот со кој се спречува премиерот Борис Џонсон да ја изнесе земјата од ЕУ без договор на 31 октомври. Потегот на кралицата, познат …