mkdnews.com
Изгаснат пожарот во Битолската чаршија
Речиси два и пол часа траела битката на пожарникарите со пламените јазици кои во Старата чаршија во Битола што денеска напладне зафатија три кровни конструкции на дуќани. Опожарените објекти се на…