mkdnews.com
Димитров на европска турнеја за обезбедување датум за преговори
Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска во Париз се сретна со Амели де Моншален, државен секретар во Министерството за Европа и надворешни работи. Министерот Димитров се срет…