mkdnews.com
Уранија Пировска до Заев: Гнасно, толку од прифаќањето на различностите
Активистката и борец за човекови права Уранија Пироска реагира по изјавата на премиерот Зоран Заев кој рече „Нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и да ми извини ЛГБТ заедницата,…