mkdnews.com
На Боки 13 и Кичеец притворот им е продолжен за уште 30 дена
Бојан Јованоски и Зоран Милевски -Кичеец, осомничени во истрагата „Рекет“, остануваат во притвор во истражниот затвор „Скопје“, бидејќи мерката притворот им е продолжена за уште 30 дена. -Заради ин…