mkdnews.com
Министерот Спасовски побара брза и темелна истрага за ,,Рекет“(видео)
Моралните, етички вредности на еден човек не ги прават функциите туку напротив тие вредности мора да се преточат во раководењето со одредена институција, изјави министерот за внатрешни работи, Олив…