mkdnews.com
Крвава војна на мексиканските картели за авокадо
Борбата на мексиканските картели наместо за кокаин , се пренасочува за превласт на пазарот на авокадото , чија цена постојано расте и неговиот извоз не е нелегален на европските и американсктие паз…