mkdnews.com
Јанески: Многу педерски премиере, многу педерски
Новинарот Огнен Јанески на својот Фејсбук профил сподели статус по скандалозната изјава на Зоран Заев. -Криминалци, еден суетен новинар, и да те извини ЛГБТ-заедницата, и еден “педер”? Оооо… Боже Г…