mkdnews.com
Граѓаните се жалат на чад и смрдеа: Пожар во депонија во скопско Волково!
Пожар попладнево изби во депонија во близина на скопската населба Волково, покрај текот реката Лепенец. Повеќе пожарникари со четири возила се обидуваат да го локализираат пожарот, чие гаснење го …