mkdnews.com
Градоначалникот на Сарај: Заев бараше од мене да влијаам да се смени претседател на суд
Премиерот Зоран Заев вршеше притисок врз мене да влијаам на одредени членови на Судскиот совет за смена на еден претседател на суд, кажа денес градоначалникот на Општина Сарај Блерим Беџети на прес…