mkdnews.com
Героски: Изјавата на Заев е шокантна, дискриминирачка и заканувачка
Новинарот Бранко Геровски кој прв пишуваше за „Рекет“ во „Плусинфо“ реагира по изјавата на премиерот Зоран Заев кој рече „Нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и да ми извини ЛГБ…