mkdnews.com
Пендаровски на Борисов: Те поздрави Зоки (Видео)
На социјалните мрежи се споделува видеоод тоа како изгледала средбата на Пендаровски и Борисов во Сараево. Македонскиот претседател му приоѓа на Борисов, се прегрнуваат, Бојко му вели „како си, бе“…