mkdnews.com
Невремето го зафати и автокампот Љубаништа во Охрид, превртени приколки и однесени шатори
Невреме проследено со силен ветер и дожд вчера попладне го зафати и охридското крајбрежје. Во автокампот Љубаништа, кај Свети Наум, уништени се дел од приколките и шаторите. Од фотографиите &…