mkdnews.com
Каскадерот на Вин Дизел настрада на снимањето на „Брзи и бесни“
За време на снимањето на новото продолжение на серијалот „Брзи и бесни“, се случи тешка несреќа во која настрада касакдерот и дублерот на американскиот актер Вин Дизел. Тој паднал на глава од височ…