mkdnews.com
Јувентус спремен да го жртвува Дибала за Нејмар
Главна вест во медиумите веќе подолго време е трансферот на Нејмар, а сега покрај Барселона се појави уште еден претендент за неговиот потпис. Нејмар сака по секоја цена да си замине од ПСЖ ова лет…