mkdnews.com
Испаднаа 175 илјади долари од камион и предизвикаа хаос на патот (Видео)
Вратата на оклопниот камион кој пренесувал пари се отворила и на автопат 285 на северната страна на Атланта во сојузната држава Џорџија испаднале пари, јавија локалните медиуми. Локалните власти ве…