mkdnews.com
Исчезна пред 10 години пронајден мртов во супермаркетот каде што работел (Видео)
Во еден супермаркет во сојузната дршава Ајова е пронајдено тело на маж, заглавен во простор од околу 45 сантиметри зад замрзнувачкот. Се утврдило дека се работи за некогашниот работник на истиот ма…