mkdnews.com
Холивудски продуцент уапсен поради обвиненија за перење пари
оливудскиот продуцент од малезиско потекло, Риза Азиз вчера бил уапсен во својата земја поради обвиненија за вмешаност во проневера на 4,5 милијарди долари и перење пари. Азиз е познат како продуце…