mkdnews.com
Големо невреме ја зафати Преспа, прогласена вонредна состојба
Градоначалникот на Ресен Живко Гошаревски прогласи вонредна состојба во Општина Ресен, поради големото невреме што го зафати преспанскиот регион. Силниот ветер половина час корнел дрвја, бандери и …