mkdnews.com
Почина легендарната американска милијардерка, Глорија Вандербилт
Познатата модна дизајнерка , манекенка , актерка и писателка , Глорија Вандербилт почина на 95 . годишна возраст. Глорија Вандербилт е легендарна претставничка на амњериканското високо друштво , на…