mkdnews.com
Мараја Кери со туѓи картички ги плаќала пластичните операции
Мегапопуларната американска пејачка Мараја Кери користела кредитни картички на поранешната асистентка за да си ги плати пластичните операции. На тој начин пејачката сакала јавноста да не дознае за …