mkdnews.com
Горди во костими за капење на плоштад (фото)
Модна парада за позитивна слика на телото насловена „Горда што сум своја“ се одржа денеска во Скопје. Целта на парадата беше да каже „Не“ на дискриминацијата, а жените и мажите да ги „соблечат сите…