mkdnews.com
ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник
Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ кога на руската мрежа vk.com беше објавена аудиоснимка за која се тврд…