mkdnews.com
Петмина загинати во сообраќајна несреќа кај населба Драчево
Пет лица загинаа во сообраќајната несреќа што ноќеска се случила во близина на бензинската пумпа на влезот од населбата Драчево во Скопје. Три лица починале на лице место, а две лица починале на ск…