mkdnews.com
Акциите на берзите ширум светот во опаѓање
Акциите на берзите ширум светот вчера беа во пад, бидејќи американско-кинеската трговска војна повторно почна да предизвикува загриженост. Акциите на Wall Street веднаш по отварањето на берзата пад…