mkdnews.com
Судот донесе неочекувана одлука за случајот „Дурмо Турс“
Од затворски во домашен притвор одат првоосомничениот – сопственик на „Дурмо Турс“ Дурмиш Белули и шестоосомничениот – возач на автобусот. Одлука е донесена пред два дена од судија на претходна пос…