mkdnews.com
Стоилковски: Пендаровски и неговиот тим ја навредуваат кандидатката Силјановска
Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Силја…