mkdnews.com
Ѓорчев: СДСМ во моментов со Пендаровски вреди 240.000 гласови, а со Заев уште помалку
Ако се одземат гласовите на 30 коалициони партнери, јасно е дека СДСМ во моментов со Пендаровски вреди 240.000 гласови, а со Заев уште помалку, анализира членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев. …