mkdnews.com
Eдно лице повредено во вооружениот грабеж на НЛБ Банка во Чаир
Вооружени лица утрово извршиле разбојништво во „НЛБ банка“ на улицата „Ферид Бајрам“ наспроти зградата на скопската општина Чаир, при што се одземени засега непозната сума пари. Во МВР настанот е п…