mkdnews.com
Помпео: Целиот американски дипломатски персонал ја напушти Венецуела
САД го повлекоа преостанатиот дипломатски персонал од својата амбасада во Каракас, додека кризата во Венецуела се продлабочува, рече државниот секретар Мајк Помпео. -Денеска, сите американски дипло…