mkdnews.com
Мис Москва остана без круна
Убавицата прогласена за Мис на Москва во 2018 година, 24-годишната Алесија Семеренко, е во лоши односи со организацијата и тоа поради нејзиниот непрофесионален однос. Токму затоа и се одземени и ти…