mkdnews.com
Го застрелала партнерот зашто прегласно `рчел
Американка од Флорида била уапсена , откако со пушка го застрелала својот партнер за време на кавга поради неговото гласно `рчење. Кога полицијата пристигнала во домот на 47 годишната Лори Морин, т…