mkdnews.com
Емили Ратајковски во провокативно издание (фото)
Емили Ратајковски лансираше своја линија на бикини и нормално дека таа позаираше во нив. Девојката знае како да направи една навистина провокативна и секси фотографија. Нејзнината нова колек…