mkdnews.com
Трамп во болница на контрола
Американскиот претседател Доналд Трамп е во добра здравствена состојба, изјави неговиот доктор по четиричасовен преглед. „Задоволство ми е да соопштам дека претседателот на САД е во добра здравстве…