mkdnews.com
СДСМ: Распишувањето на претседателските избори навестува добра вест за граѓаните
Распишувањето на претседателските избори навестува една добра вест за граѓаните и една очекувана за Мицкоски. За граѓаните, распишувањетo на претседателските избори навестува време за избор нов, ви…