mkdnews.com
Николоски на средби во Стејт Депарментот, Херитиџ Фондацијата и ИРИ
На сите средби Николоски ја нагласил потребата од суштински реформи во Македонија во делот на владеење на правото и борба со корупција, економски реформи, реформи на јавната администрација. Овие ре…