mkdnews.com
Аријана Гранде го откажала настапот на Греми наградите
Пејачката Аријана Гранде одлучила да го откаже настапот на овогодишните доделувања на наградите Греми, кои ќе се одржат на 10-ти февруари. Како што пренесува “Variety”, Аријана се нашла навредена б…