mkdnews.com
Андов останува на ставот дека Фрчковски бил одговорен за атентатот врз Киро Глигоров
Поранешниот претседател на собранието на република Македонија Стојан рече дека стои зад се што напишал во неговата книга која ја брануваше јавноста особено по тврдењето дека организатори на атента…