mkdnews.com
Најскапите чевли на светот (фото)
Најскапите чевли денес ќе бидат претставени во познатиот хотел Бурж ел Араб во Дубаи , а на настанот ќе присуствуваат само 50 одбрани ВИП гости. Најскапите чевли на светот познати под името ,,Страс…