mkdnews.com
Донатела го продаде брендот ,,Версече”
Американската модна куќа ,,Мајкл Корс” ja купува италијанската компанија ,,Џани Версаче” за повеќе од две милијарди долари. Договорот за купопродажба е објавен денеска откако Мајкл Корс , познат по…