mkdnews.com
Италијанска диета со маслинки
Диетата на база на маслинки е прилично ригорозна и трае само 3-5 дена. За ова кратко време може да загубите до 5 килограми. Маслинките се многу здрави, богати се со влакна, аминокиселини, калциум, …