malesia.me
PD mesazh urimi me rastin e zgjedhjes së Gjeloshaj dhe Kajoshaj në krye të Komunës së Pavarur të Tuzit
Partia Demokratike përgëzon Forumin Shqiptar “Malësia na bashkon” për formimin me sukses të qeverisjes në komunën e pavarur të Tuzit, si kurorezim i rezultatit të zgjedhjeve lokale të 3 marsit.PD uron zgjedh