malesia.me
Fillim i mbarë i Kryetarit Gjeloshaj
Shkruan, mr.Kristjan DUKAJ “Në nadje shihet si do jetë dita”, është thënë moti në këto hapësira. Sa domethënëse dhe kuptimplotë kjo thënie e moçme e cila do të mund të trajtohej në punime të ngjes