malesia.me
Do bllokojnë rrugën drejt Bozhaj, për shkak të importit
Prodhuesi nga Malësia, David Camaj për gazetën Vijesti ka thënë se prodhuesit bujqësor nga Malësia dhe Zeta do të bllokojnë rrugën magjistrale Tuz-Bozhaj në qoftë se Ministria e Bujqësisë nuk i rregullon importet e tepruara të frutave dhe perimeve.