malesia.me
Ruzhdi Gjokaj:”Kryeministër Haradinaj për ne ke qen,je dhe do të mbetesh Hero i gjallë”
Akti burrëror i Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, për të dhën dorëheqje që për her të tret të udhëtoj në Hagë,për tu ballafaquar me drejtësin, duke mos hezituar asnjë minut që të ballafaqohet me të gjitha akuzat e montuara, na bën të gjithve kr